Fosta consilieră a lui Clinton afirmă că pașaportul de vaccinare obligatoriu ar putea duce la sfârșitul libertății în occident

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Naomi Wolf, fosta consilieră a lui Clinton, a declarat că pașapoartele obligatorii pentru vaccinul împotriva covid-19, care s-au propus de curând,  ar putea însemna sfârșitul libertății umane în occident dacă planul va fi dus până la capăt.
„Pașaportul pentru vaccinuri sună ca un lucru minunat dacă nu înțelegi ce ar putea face aceste platforme de vaccinare. Eu sunt directorul unei companii de tehnologie, înțeleg ce ar putea produce această platformă. Nu este vorba de vaccin, nu este vorba nici de virus, ci de datele tale. Odată ce acest lucru se lansează, nu mai poți alege dacă vrei să faci parte sau nu din sistem”, a declarat Wolf pentru Fox News pe 28 martie, citată de theepochtimes.
„Ceea ce trebuie să înțeleagă oamenii este că orice altă funcționalitate poate fi încărcată pe acea platformă , fără nicio problemă…Microsoft vorbește deja despre combinarea acestora cu planurile de plată electronică…Șase luni mai târziu, aflăm de la activiști că este deja o societate pe două niveluri și că, practic, activiștii sunt ostracizați și supravegheați continuu. Este sfârșitul societății civile și încearcă să o desfășoare în întreaga lume”, a continuat Wolf, referindu-se la îmbinarea conturilor de Paypal cu monedele digitale.
„Este absolut mult mai mult decât un simplu permis de vaccinare, este- nu pot să subliniez suficient faptul că are puterea de a-ți închide viața sau de a-ți activa viața , de a-ți permite să te implici în societate sau de a fi marginalizat”, a menționat fosta consilieră a lui Clinton. Wolf a ținut, de asemenea, să facă o comparație între Partidul Comunist Chinez(PCC) și planurile sale de supravegherea populației și promovarea unui „scor de credit social”.
„Cum ține PCC un miliard de oameni sub degetul uni regim totalitar? PCC poate găsi orice disident în doar cinci minute, iar acest lucru se poate înâmpla și aici(SUA) în câteva luni”. Wolf și-a exprimat aceste considerente după ce Washington Post și CNN, citând din surse anonime, au sugerat că administrația Biden lucrează la dezvoltarea unui standard național de pașaport pentru vaccinuri. Statul New York și-a propus deja propriul pașaport care va fi utilizat în locațiile de mari dimensiuni, precum Madison Square Garden.

Pe 29 martie, secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a contrazis afirmațiile, spunând că administrația prezidențială nu vede rostul unui mandat federal pentru pașapoartele de vaccinare. „Credem că această acțiune va fi condusă de sectorul privat” , a declarat reporterilor.
În alte țări, astfel de pașapoarte sunt deja în folosință. Israelul a înființat unul în februarie pentru a acorda acces oamenilor la săli de sport și hoteluri, Islanda, de asemenea, folosește un pașaport pentru a permite călătoriile în străinătate, iar Arabia Saudită are deja un pașaport bazat pe aplicații pentru persoanele vaccinate, amintește theepochtimes.
„Ce ne face să ne îndoim de pașaportul de vaccinare este chiar întrebarea: la ce e bun?”, a declarat Melinda Mills, directorul Centrului Leverhulme pentru Departamentul de Științe Demografice de la Universitatea Oxford.  Este pentru călătorii internaționale? Este cumva pentru obținerea unui loc de muncă? Este pentru a putea să-ți cumperi lapte?

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top