Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, cere o alianță mondială antiglobalistă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ambasador al Vaticanului în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, fost secretar general al guvernoratului statului catolic, un adversar cunoscut al papei Francisc și veritabil avertizor de integritate al Sf.Scaun, lansează un apel public la formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi. Printr-un mesaj video înregistrat și difuzat în media, Viganò vorbește de elite financiare mondiale care au pus stăpînire pe planetă în numele unor interese proprii. Viganò, reamintim, este cel care a dezvăluit public în ultimii ani două mari scandaluri de la Vatican, unul de corupție financiPrin ieșirea sa hotărîtă, Viganò se plasează în postura de potențial Anti-Papă, aidoma celebrelor personaje medievale care refuzau să recunoască legitimitatea Papilor de la Vatican și se prezentau drept adevărații suverani pontifi. Rămîne de văzut dacă mesajele sale vor prinde, iar lumea catolică va ajunge să se scindeze, într-o formă sau alta.

”O lovitură de stat globală, un atac criminal împotriva cetățenilor”

”Au trecut doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat prin care o elită financiară și ideologică a reușit să preia controlul asupra unei părți a guvernelor naționale, a instituțiilor publice și private.

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top