Fostul europarlamentar Traian Ungureanu: Vaccin cu soia

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Trebuie să ne vaccinăm? Trebuie! Toți? Toți și de mai multe ori! De ce? Pentru că ,altfel, murim, înainte sau după ce îi omorâm pe ceilalți. Și dacă lucrurile nu stau așa? Lucrurile stau așa pentru că așa spune știința. Dar tot știința a recomandat și practicat, în vremuri nu prea îndepărtate, eugenia (eliminarea oamenilor născuți cu defecte prea mari) și lobotomia. Dar asta a fost. Acum, știința se poate bizui pe emisari imbatabili și comentatori de-a dreptul perfecți. Prin urmare, nu are rost. Orice ezitare și orice împotrivire sunt nu numai imposibile și interzise ci absurde. Numai un nevaccinat poate crede că pământul e plat.

Nu există recurs, nu există excepții, accidente și necunoscute. Nimic n-a fost vreodată mai clar: știința dispune și guvernul execută. Frica, șantajul și reptilismul birocratic sunt impresii trecătoare  sau minciuni. Zorii pândesc după orizont. Cândva, după ce ultimul nevaccinat va fi depistat în munți, inoculat în direct la tv și, omenit cu o medalie comemorativă, totul se va  încheia cu un triumf, cu un iureș extatic din care știința va ieși biruitoare, de mână cu paznicii noștri politici. 

E atât de simplu. Vaccinul va reuși deși sau tocmai pentru că nu reușește. Realizarea cifrelor de plan spune că lucrurile merg bine, ca mia de tone la hectar care garanta, sub comuniști, că trăim în belșug și că lipsa pâinii din magazine e o iluzie optică ostilă.   

Citește mai mult pe site-ul Antimaterie.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top