Fostul ministru și parlamentar, Varujan Vosganian, dezvăluie marele mister din jurul persoanelor care mor din cauza vaccinului

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ministru și parlamentar PNL Varujan Vosganian trage un semnal de alarmă cu privire la corectitudinea autorităților atunci când raportează efectele adverse ale vaccinului anti-C̫o̫v̫i̫d̫-19.

„Evocam, într-o postare anterioară, cazul lui Mariam Bostangian, colega noastră de la Uniunea Armenilor, care a ᴅᴇcᴇᴅᴀт imediat după vaccinare. Din păcate, avem acum un caz similar. Colegul nostru, Mihai Furtună, după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, a fost internat de urgență, a intrat în comă diabetică și inima nu a rezistat oscilațiilor de tensiune arterială. Nici Mariam Bostangian, nici Mihai Furtună nu au fost înregistrați printre persoanele care au ᴅᴇcᴇᴅᴀт la mai puțin de 48 de ore de la administrarea vaccinului”, a scris Varujan Vosganian pe pagina sa de Ғᴀcᴇʙooκ.

Citește mai mult pe site-ul Live48Times.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top