Fostul președinte CNAS, Lucian Duță: Politica sanitară a României, o imensă minciună criminală. Bolnavilor li se refuza tratamentele

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


”Înțeleg frica de a vorbi. Chiar foarte bine pentru că o simt demult. Dar uneori frica de a tăcea este mai mare. În cartea “Jurnalul fericirii”, tatăl marelui Steinhardt îl îndeamnă să nu-și denunțe prietenii chiar dacă trebuie să meargă la închisoare. Pentru că, spune el, dacă o faci s-ar putea să ai zile mai bune, dar nopți înfiorătoare. Iar dacă ești corect și nu pactizezi cu sistemul vei avea zile grele, dar nopți liniștite” scrie, pe Facebook, fostul președinte al CNAS, Lucian Duță.

”Medicina nu este o știință exactă, iar capacitatea ei de a da răspunsuri complete la cauze de boală și mai ales de a oferi tratamente este de multe ori limitată. De aceea, orice faci în meseria asta trebuie să fie bazat pe dovezi extrem de solide și să te ferești cât mai mult de a face rău. Răul în medicină îl faci prin incompentență sau, și mai rău, prin tăcerea determinată de frică.

Citește mai mult pe site-ul InPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top