Fostul senator Varujan Vasgonian: O persoană trebuie considerată a fi decedat de COVID atunci când virusul a fost cauza directă a bolii

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ministrul al Economiei, Varujan Vosgonian, a postat un mesaj pe pagina sa oficială, de o rețea de socializare în care afirmă:

„Decizia Curții de Apel București potrivit căreia Metodologia de supraveghere a COVID 19 trebuie schimbată a trecut oarecum neobservată. Chiar dacă ea nu este încă definitivă, această decizie demască uriașa manipulare căreia (nu doar) românii i-au căzut victimă. Ea obligă la cel puțin două modificări:

a) bolnavi de COVID nu sunt cei testați pozitiv, ci cei care prezintă simptome clinice. Cu alte cuvinte, asimptomaticii nu trebuie să fie considerați bolnavi.

b) O persoană trebuie considerată a fi decedat de COVID atunci când virusul a fost cauza directă a bolii și nu atunci când se presupune că virusul a contribuit la deces. Reluarea statisticii epidemiei, luând în calcul aceste modificări, ar redimensiona pandemia și ar dovedi că, într-o anumită măsură, ea a fost o imensă acțiune de propagandă menită să furnizeze câștiguri uriașe pentru anumite instituții financiar bancare, firme de IT și companii farmaceutice.”

Sursa: Varujan Vosganian

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top