Fotbalist argentinian, mort din cauza unor cheaguri de sânge formate după a doua doză de vaccin COVID-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ronald Biglione, jucător de fotbal la Deportivo Club Independencia din liga argentiniană General Levalle, a murit la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu cheaguri de sânge. Fotbalistul a dezvoltat multiple probleme de sănătate la scurt timp după ce a făcut a doua doză de vaccin Covid-19. Timp de două săptămâni, a fost supus unui tratament avansat la Spitalul Italian din Córdoba, dar fără nicio ameliorare. Partenera lui Biglione, Paulina Carrara, a fost prima care a confirmat diagnosticul pentru postul de știri argentinian Nexos del Sur.

Liga Regională de Fotbal și-a suspendat activitatea pe durata weekendului, după aflarea veștii morții sale. Președintele ligii, Sandro Aguilera, a declarat:

„Cu astfel de vești triste și teribile, fotbalul trece în plan secund. În numele tuturor echipelor sportive care alcătuiesc organizația, ne exprimăm durerea pentru moartea lui Biglione. Odihnește-te în pace, prietenul nostru drag, al tuturor!”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top