Fotbalistul Alphonso Davies (FC Bayern München), complet vaccinat, se retrage o perioadă din fotbal din cauza unor „probleme la inimă”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fundașul stânga al echipei de fotbal germane FC Bayern München, Alphonso Davies, se retrage o perioadă de câteva săptămâni din fotbal din cauza unor „probleme cu inima”, anunță manager-ul echipei, Julian Nagelsmann, conform Mirror UK.

„În timpul examinării de rutină pe care o facem jucătorilor care au avut Covid-19, am detectat semne de miocardită ușoară, adică o inflamație a mușchiului inimii. Momentan a încetat să se antreneze, așa că nu va mai fi disponibil pentru meciuri în următoarele săptămâni. Această miocardită nu este foarte primejdioasă, potrivit analizelor cu ultrasunete, în schimb e un semn al unei inflamații. Totuși, trebuie să se vindece și, fără îndoială, va dura ceva timp”, a declarat antrenorul echipei.

Potrivit unei știri făcute de publicația spaniolă Marca, singurul jucător momentan nevaccinat al liderilor germani, Bayern München, este Joshua Kimmich. Deci, Davies este, cu siguranță vaccinat împotriva Covid-19.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top