Francezii consideră că „Marea Înlocuire”, în urma căreia populația albă europeană va fi înlocuită cu negri, este o realitate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Sondajul politic Harris Interactive – care a chestionat 2.544 de persoane – tratează problema „Marii înlocuiri”. Întrebarea sondajului sună astfel: „Unii oameni vorbesc despre „Marea Înlocuire”, populația europeană, albă și creștină fiind amenințată cu dispariția ca urmare a imigrației musulmane din Maghreb și Africa. „ La întrebarea:„ Crezi că se va întâmpla un astfel de fenomen? ”, 61% dintre francezi spun „da” (și procentul este puțin mai mare în rândul tinerilor de 18/34 ani). Evident, acest „da” este predominant în rândul simpatizanților de dreapta. Dar 30% dintre simpatizanții verzi, 44% dintre socialiști și extremă stânga și 52% dintre susținătorii lui Macron spun același lucru, ceea ce este uimitor.

Și mai mulți francezii sunt îngrijorați și se tem de acest fenomen (două treimi dintre cei chestionați) și până la 52% dintre socialiști! Tinerii, pe de altă parte, sunt puțin mai puțin îngrijorați decât alții, ceea ce înseamnă că mulți cred că se va întâmpla, dar ca este în regulă.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top