Franța | Europarlamentar: Islamiștii duc un război împotriva noastră. Uniunea Europeană trebuie reformată de sus în jos

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Europarlamentarul Nicolas Bay a oferit un interviu în care a vorbit despre o problemă gravă care afectează cu precădere Franța, dar și alte state europene. Acesta și-a exprimat opinia față de numărul mare de musulmani prezenți în Hexagon și despre influența tot mai mare pe care aceștia o au în Europa:

„Islamiștii duc un război împotriva noastră și trebuie să luăm lupta pentru a câștiga. Dar astăzi există o formă de lașitate față de islamul politic. Aceasta se caracterizează printr-un islamo-clientelism pe care am avut ocazia să îl denunț acum câteva zile în timpul campaniei mele electorale din Normandia, în legătură cu construcția din Guichainville, lângă Évreux, a unei moschei monumentale de 5.000 m², cu un minaret de 15 metri. O astfel de construcție este un semn al unui islam politic care vrea să se stabilească și să se facă vizibil în societatea franceză“, a precizat europarlamentarul.

Nicolas Bay a fost întrebat ce părere are despre scrisorile mai multor militari rezerviști din Franța. În urmă cu mai bine de o lună, generalii în rezervă l-au somat pe Emmanuel Macron să oprească „dezintegrarea” Franței. Ulterior, un alt grup de militari, de data aceasta activi, au lansat un apel către conducerea Franței, privitor la islamiștii care au ocupat periferiile orașelor.

„În realitate, acești ofițeri militari, care acum sunt criticați pentru că și-au încălcat „datoria de rezerviști”, au experimentat în timpul carierei lor, dacă nu chiar războaie, cel puțin situații de haos și sunt, fără îndoială, mai lucizi decât alții în ceea ce privește situația de astăzi din Franța“, a spus europarlamentarul Nicolas Bay

Imigrație extrem de mare în mandatul lui Macron

„În primul rând, există un răspuns în aval. Odată ce islamismul s-a dezvoltat și a înflorit în Franța, acesta trebuie eradicat metodic. Sutele de moschei conduse de radicali, fie că sunt Frăția Musulmană, salafiștii, mișcarea turcă Milli Görüs sau alte organizații, trebuie închise sistematic. Toți cetățenii străini aflați pe lista „S” a persoanelor care prezintă o potențială amenințare la adresa securității publice trebuie să fie expulzați prin retragerea permiselor de ședere. Toți cei care participă la rețelele jihadiste și colaborează cu islamul politic și islamul radical trebuie să fie urmăriți în judecată.

Apoi, există un răspuns în amonte. Pentru a ne proteja împotriva dezvoltării islamismului în Franța, trebuie să abordăm în mod serios imigrația masivă cu care se confruntă țara noastră. Trebuie să țineți cont de faptul că, în perioada de mandat a lui Emmanuel Macron, suntem la o rată de peste 400.000 de intrări pe an“, a mai precizat europarlamentarul.

Ce viitor va avea Uniunea Europeană

Desigur, trebuie să păstrăm o organizație europeană, dar trebuie să schimbăm totul de sus în jos. Trebuie să schimbăm orientările politice:

  • instituțiile europene trebuie să apere în cele din urmă națiunile europene în ceea ce privește migrația și, de asemenea, pentru piața unică, instituind protecții economice și luptând împotriva concurenței neloiale.
  • trebuie, de asemenea, să schimbăm modul în care UE lucrează cu Consiliul, adică șefii de state și de guverne ocupându-și locul deplin și să dezvoltăm cooperarea interguvernamentală – nu neapărat întotdeauna cu toate cele 27 de țări și nu neapărat întotdeauna în o mișcare către o mai mare integrare și centralizare.
  • trebuie să reducem considerabil puterile Comisiei Europene, care astăzi sunt exorbitante, chiar dacă este alcătuită din funcționari publici fără legitimitate politică.“, a explicat Nicolas Bay în interviul acordat Remix News.

Sursa: R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top