Fratele tânărului de 35 de ani, Andrei Zaharia, care a murit după ce a făcut rapelul rupe tăcerea: Nu trebuia să facă vaccinul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Moartea fratelui actorului vasluian Romeo Zaharia, care a s-a stins la doar 48 de ore după rapel, lasă în urmă multă durere, dar și multe semne de întrebare. Acum, familia sa așteaptă rezultatele autopsiei.

Tânărul a murit la scurt timp după ce a facut rapelul vaccinului anti-COVID, iar Romeo Zaharia a descoperit că au fost multe nereguli în cazul lui. Tocmai de aceea, familia a apelat acum la un  avocat, pentru a face lumină în acest caz.

”Așteptăm rezultatele pentru a merge mai departe cu acțiunea noastră în justiție. Și o vom declanșa oricum, dacă nu vor apărea mai repede, pentru că ni s-a spus că poate să dureze chiar și un an!”, a dezvăluit Romeo Zaharia, pentru activenews.ro.

Fratele tânărului mort după vaccinare spune că a descoperit lucruri care nu se leagă.

“Au fost prea multe nereguli, atât în declarații cât și în procedură. Pe certificatul de deces au apărut substanțe pe care fratele meu nu le lua. De unde insulină dacă nu era diabetic? Cum se poate inventa așa ceva? Cineva trebuie să fie responsabil. El făcea dializă, asta e altceva.

Și era foarte bine. Scăpase și de Covid. Nu trebuia să facă vaccinul. S-a spus că vaccinul e sigur. Iar noi avem acum dovada cât de sigur e. Atât eu cât și soția lui Andrei asta credem că l-a răpus: vaccinul. Vaccinul l-a ucis”, a spus Romeo Zaharia.

A murit la 48 de ore după rapel

Andrei Zaharia a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19. Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă.

Potrivit familiei, bărbatul s-a prezentat, vineri, la o ședință de dializă. Imediat după ședință, acestuia i s-a administrat a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Vineri seara însă, Andrei a început să se simtă rău, starea lui degradându-se ulterior. 

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.Cauza decesului a fost fibrilație ventriculară neresuscitabilă, iar asta i-a făcut pe cei din familia tânărului să se întrebe dacă rapelul nu i-a grăbit sfârșitul, conform Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top