Fraudă la alegeri. Peste 100 de persoane au votat folosind acte de domiciliu false

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Polițiștii din județul Giurgiu, sub coordonarea unui procuror, fac, joi, 15 percheziții la adrese din județul Giurgiu.

UPDATE: Una dintre localitățile în care s-ar fi produs asemenea acțiuni nelegale este comuna Stănești, iar din acest motiv ancheta se desfășoară și la Primăria comunei Stănești.

Polițiștii din județul Giurgiu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în aplicare, joi, 15 mandate de percheziție la adrese din județul Giurgiu.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară, din care unul la sediul unei instituţii publice şi 14 la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, a anunțat un comunicat de presă difuzat de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

În cadrul acestei anchete, peste o sută de persoane sunt suspectate că au beneficiat de documente întocmite în fals de către funcţionari din cadrul instituţiei publice, documente pe baza cărora, în cursul anului 2020, și-au stabilit reşedinţa la adrese din județul Giurgiu, fără să locuiască în mod real la adresele de reşedinţă.

Pe baza acestor adrese fictive, persoanele suspectate au votat la secții de votare din județul Giurgiu, la alegerile locale din septembrie 2020, scrie România Liberă.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top