Primarul Timișoarei Fritz a angajat Poneiul cu Zvastică, Corina Șuteu, pe 10.000 de euro pe lună

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Primăria Timișoarei a angajat-o pe Corina Șuteu, autodeclarat expert cultural, prin firma sa de apartament, Insula 42, pe post de consultant extern pentru programul ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”. Pentru „doar” 10.000 de euro pe lună. Ea a devenit cunoscută în urma unui scandal celebru la New York, legat de poneiul cu zvastica, scrie Evenimentul Zilei.  

Potrivit unui document dezvăluit de Ziua de vest, Șuteu va încasa suma de 132.900 de lei, pentru o perioadă de trei luni, de la primăria lui Dominic Fritz. Plățile vor fi făcute în baza „expertizei în domeniul politicilor culturale a echipei Insula 42”, prin intermediul Casei de Cultură a municipiului Timișoara.

Partenerul ales fără licitație publică (30.000 de euro e pragul până la care nu trebuie organizată decât selecția, nu licitația, conform prevederilor legii achizițiilor publice), Insula 42 are performanțe minore, conform datelor sale de pe rețelele de socializare.

Firma Corinei Șuteu, cunoscută publicului, încă din vremea când a organizat la New York expoziția de desene cu ponei și zvastică, încheiată cu un imens scandal, se va mai ocupa și de „acompanierea procesului de alegere și mandatare  a unui director artistic al  Asociației TM2023.”

Sursa: Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top