Fundație finanțată de Soros, atac împotriva Poloniei pe problema migrației. Anterior, aceasta s-a alăturat rețelei marxiste „Abolish Frontex”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fundația Salvarea (Fundacja Ocalenie) a investitorului și activistului miliardar George Soros, care s-a alăturat unei rețele de organizații radicale de stânga numită „Abolish Frontex”, acuză acum guvernul polonez de tratament inuman acordat migranților aflați în partea bielorusă la granița cu Polonia.

Rețeaua „Abolish Frontex” a cerut dezmembrarea frontierelor UE, iar unii dintre membrii săi au atacat chiar NATO pentru poziția sa față de Rusia și China. Soros a vorbit despre necesitatea ca Europa să-și desființeze granițele în trecut și cheltuie în mod activ milioane de dolari pentru finanțarea ONG-urilor pro-migranți și a grupurilor de lobby. Miliardarul și-a îndreptat mânia către guverne conservatoare, cum ar fi cel al primului-ministru maghiar Viktor Orbán, dar și altele care au militat pentru o frontieră europeană sigură și împotriva migranților din afara UE.

„Planul [lui Orbán] tratează protecția frontierelor naționale ca obiectiv și refugiații ca pe un obstacol. Planul nostru tratează protecția refugiaților ca obiectiv și granițele naționale ca obstacol ”, a spus Soros în 2015. În același an, el a cerut Europei să accepte 1 milion de solicitanți de azil pe an în„ viitorul previzibil”.

Fundația Salvare din Polonia și-a intensificat atacurile împotriva guvernului polonez în urma crizei migranților la frontiera bielorusă. Potrivit unui raport al știrilor poloneze Gazeta Polska săptămânal, fundația susține, de asemenea, că hrana, medicamentele și apa au fost refuzate migranților.

Fundația Salvare a susținut acțiunile deputaților polonezi de opoziție care au încercat să rupă cordonul polițiștilor de frontieră care protejează frontiera.

Fundația, ale cărei activități se suprapun cu armarea migranților efectuată de guvernul Lukașenko, este acum activă în rețeaua „Abolish Frontex”. Rețeaua solicită desființarea agenției Frontex de frontieră a UE, oprirea tuturor deportărilor și / sau reținerii migranților, drepturi depline la bunăstarea migranților și demilitarizarea frontierelor.

Una dintre organizațiile olandeze afiliate solicită de fapt arderea centrelor de detenție a migranților. Un altul se opune criminalizării traficului de persoane.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Abolish Frontex, organizație cu principii marxiste

Rețeaua „Abolish Frontex” folosește terminologia marxistă, acuzând Europa că este fondată pe colonialism, sclavie și exploatare.

Fundația Salvare a suferit o transformare semnificativă în anii în care a funcționat. În anii 1990, se concentra asupra ajutorării refugiaților de război din Cecenia. Cu toate acestea, în 2006, sub noua conducere a lui Piotr Bystrianin, a început să atragă finanțare de la Fundația Soros Open Society și să colaboreze cu grupuri LGBT precum „Queer Tour”.

În 2020, fundația a militat pentru avort la cerere și a susținut „Echipa de vis a avortului” care facilitează uciderea copiilor nenăscuți. Fundația numește actualul guvern polonez ales democratic drept unul dictatorial și susține că oamenii fug din Polonia din cauza încălcărilor drepturilor omului, scrie RemixNews.

Incident la frontiera cu Belarus

În urmă cu o săptămână, 13 persoane au fost reținute pentru distrugerea gardului de frontieră al Poloniei cu Belarus. Printre acestea s-a numărat și Bartosz Kramek, un cunoscut activist al fundației „Open Dialogue”, care are legături cu George Soros.

Incidentul, despre care poliția spune că a implicat activiști care au rupt gardul de sârmă ghimpată la granița polono-bielorusă, a fost descris de Garda de Frontieră pe rețelele de socializare.

„Ofițerii polițiștilor de frontieră împreună cu soldații polonezi au reținut un grup de 13 persoane (12 polonezi și 1 cetățean olandez) care distrugeau blocade tehnice la granița cu Belarus. Printre deținuți se numără Bartosz K. Există un proces în curs de a aduce acuzații împotriva celor implicați ”, a scris Garda de Frontieră Poloneză – (citește AICI continuarea).

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top