Actorul George Mihăiță: ”Nu am cunoștință de incidentul antisemit invocat de Maia Morgenstern”

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Marele actor George Mihăiță, director al Teatrului de Comedie din București, s-a numărat printre participanții la celebra, de acum, reuniune a directorilor de teatre bucureștene la care s-ar fi petrecut incidentul antisemit relatat de Maia Morgenstern, dar spune, pentru Inpolitics, că nu are cunoștință de existența acestuia.

”Am fost și eu la întrunirea de la Teatrul Țăndărică, din 18 martie, am stat în sală alături de maestrul Gelu Colceag, dar niciunul nu am văzut ori auzit măcar de existența acelui incident invocat de Maia și nici nu i-am auzit pe alții vorbind despre el. Dumneaei a stat pe rîndurile din față, eu eram ceva mai în spate, în mod sigur nu a invocat acel incident în luările de cuvînt pe care le-a avut, înțeleg că el se produsese puțin înaintea începerii dezbaterii. Chiar nu îmi dau seama ce ar putea fi cu povestea asta” ne-a declarat reputatul actor. Reamintim că afirmații similare, în sensul inexistenței incidentului, a făcut ieri și directoarea direcției Cultură din Primăria Generală, Liliana Fedorca, relatează inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top