George Simion (AUR), acuzații grave: Raportările și numărul de morți de COVID-19 sunt jonglate politic!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, susține că prefectul Capitalei trebuie să dea explicații după ce a declarat că AUR este organizatorul protestelor și că autoritățile trebuie să ia măsuri restrictive care să fie respectate și de miniștrii din actuala coaliție.

Avem probleme pentru că, azi-noapte, mai mulți protestatari din Brăila, inclusiv minori, au fost bătuți în dubele de jandarmerie și, din informațiile noastre, spitalizați, și vrem să cerem măsuri rapide și împotriva jandarmilor, dăm un termen de 24 de ore să fie anunțați responsabilii și eventualele destituiri. 

Așa cum au fost identificați huliganii violenți de la protest, la fel și din partea forțelor de ordine trebuie identificați responsabilii. 

Avem probleme pentru că s-au impus aceste restricții și cerem ministrului de Interne să spună public cum au fost penalizați miniștrii care nu respectă restricțiile. Ministrul Vlad Voiculescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan și ministrul Sportului, domnul Eduard Novac. 

”Noi, AUR, suntem un partid care militează împotriva obligativității portului măștii în spațiul public”

Se pare că această guvernare este un sat fără câini, în care nu știe stânga ce face dreapta, în care ei nu le respectă și au așteptări de la români să le respecte. 

Avem probleme cu prefectul din București care a fost numit politic și acest prefect a făcut acuzații grave împotriva AUR că suntem organizatorii protestelor. Așa că ministrul care este deasupra prefecților trebuie să dea explicații pentru prefecți. 

Ne luptăm până la capăt ca legea să fie la fel pentru toți. Și pentru protestatari și pentru jandarmi, și pentru miniștrii și pentru românii simpli care trebuie să respecte anumite restricții. Haideți să luăm niște măsuri pe care să le respecte toată lumea”, a declarat liderul AUR. 

”Numărul de raportări, rata de incidență, chiar și numărul de morți, sunt jonglate politic în funcție de interesul de moment”

Cu privire la măsurile care ar trebui luate în România, George Simion este de părere că ”imunitatea publică” ar trebui pusă pe primul loc. 

Ar fi trebuie să se lucreze de un an de zile la condițiile din spitale, la paturile din ATI, inclusiv acum, nu este prea târziu, să lucrăm la imunitatea publică. Asta presupune deschiderea tuturor spațiilor unde românii pot face sport, un program de alimentație și medicamentație pentru imunitatea naturală a românilor. Se poate face acest lucru!”

Cât despre numărul cazurilor de coronavirus, liderul AUR este convins că este ”jonglat politic”. 

Am văzut că după protestele din ultimele trei seri, a scăzut subit numărul (de infectări, n.red.). Vedem și este cunoscut, a spus și ministrul Sănătății, că numărul de raportări, rata de incidență, chiar și numărul de morți, sunt jonglate politic in funcție de interesul de moment”, notează Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top