George Simion (AUR): Vlad Voiculescu a schimbat modul de calcul al incidenței infectărilor pentru a ne băga în carantină

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Co-președintele AUR, George Simion, a declarat că șefii Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan, au schimbat modul de calcul al incidenței infectărilor pentru a se asigura că se va depăși de cota de 6 la mie, pentru a se intra în carantină.

„Pe când era Sănătatea la liberali, era un mod de calcul, iar acum când este condusă de Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, s-a introdus un alt mod de calcul, atât de complex, încât să se asigure că toate localitățile vor trece de pragul de 6 la mie, astfel încât să se intre în carantină, fie că îi spun așa sau nu”, a declarat Simion.

El a mai spus că liderii AUR s-au consultat cu experți în sănătate, și au ajuns la concluzia că peste 4 milioane de români au trecut prin coronavirus.

George Simion a mai adăugat că formațiunea AUR nu va renunța la drepturile și libertățile românilor, inclusiv cel de a petrece Paștele după „tradiția strămoșească”.

Liderul AUR a punctat că formațiunea sa politică respinge măsurile de restricție și cere arcului guvernamental să-și asume o poziție cu privire la această problemă. „AUR respinge aceste restricții care nu dau niciun rezultat, restrângerea dreptului nostru de a cumpăra din magazine, restrângerea orarului de funcționare a magazinelor, nu va face decât să dea peste cap viața românilor” a adăugat Simion.

La rândul său, Claudiu Târziu a declarat că este inacceptabil să repetăm situația de anul trecut, când românilor li s-a interzis să sărbătorească Crăciunul așa cum se cuvine. „Este inacceptabil să ajungem din nou să fim scoși din bisericile noastre, să ni se interzică Paștele, după ce ni s-a interzis și Crăciunul, să ajungem să ne comportăm ca într-un stat polițienesc, cu forțe de ordine pe stradă”, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top