George Simion: Județul energiei se pregătește să moară, parazitat de mafia politică și Pactul Verde European (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Deputatul AUR George Simion a fost, în urmă cu puțin timp, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, alături de protestatarii din CEO care speră la obținerea unei reduceri semnificative a vârstei de pensionare, printr-un proiect de lege care a trecut de Comisia Juridică.

George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”.

Discursul lui George Simion a fost pentru susținerea mineritului din Gorj și pentru aprobarea proiectului privind ieșirea mult mai devreme la pensie a minerilor și energeticienilor.  Protestatarii au avut o întâlnire și cu reprezentanții AUR la sediul organizației, anterior protestului.

În piață s-a ținut un moment de reculegere pentru salariații CEO morți în timpul serviciului, ori urmare a unor boli dobândite în câmpul muncii, și s-a strigat Unitate!

Citește mai mult pe site-ul România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top