George Soros și incredibila sa fundație de dezinformare în masă. Rețeaua din România (partea a doua)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Mirel Palada, unul dintre miile de tineri est-europeni care au primit o bursă de la Fundația pentru o Societate Deschisă (OSF) a lui George Soros, a declarat că singura cerință a fost ca beneficiarii să se întoarcă acasă după ce își încheie studiile în străinătate. Când Palada și-a finalizat cursurile (1997-98) la Kalamazoo College din Michigan, s-a întors în România, a obținut un doctorat în sociologie și – printre alte ocupații – a fost secretar de presă pentru fostul prim-ministru român Victor Ponta.

”La vremea respectivă, Soros mi-a făcut o favoare. [El spera] să vadă favoarea returnată – că mă voi simți îndatorat și voi deveni unul dintre slujitorii săi”.

Astăzi, însă, Palada are sentimente amestecate în legătură cu oportunitatea pe care i-a oferit-o Soros.

Într-un interviu acordat DC News, el a apreciat ”meticulozitatea lăudabilă” a lui Soros în construirea unei rețele influente din Europa de Est, dar a susținut că rețeaua acționează împotriva intereselor naționale ale României.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top