Gheorghe Piperea: Daunele ascunse ale campaniei de vaccinare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În România, data fiind concentrarea pe vaccin, ca formă exclusivă de combatere a plandemiei, a fost atacată chiar și speranța la viață, întrucât tratamentele și medicamentele anti-virale eficiente au fost eliminate din spital și, respectiv, din farmacii, în baza unor protocoale medicale care au interzis toate procedurile și medicațiile, cu excepția vaccinului și a brandurilor de medicamente „recomandate” prin protocoale.

Tratamentul precoce, prin medicii de familie sau în ambulatoriile clinicilor sau ale spitalelor, a fost dezavuat, în favoarea tratamentului în spitale (ilegal și iresponsabil reorientate către „tratarea” bolii covid-19, în ciuda lipsei de specializare și a personalului dedicate bolilor infecțioase).

De asemenea, efectul psihologic negativ a fost major. Populația a fost terifiată de ideea că boala este fatală și că nu există medicamente sau proceduri medicale eficace, cu excepția vaccinurilor și a brandurilor de medicamente (evident, extrem de scumpe) „recomandate” de protocoale.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top