Gheorghe Piperea începe războiul cu Sistemul: Lansează platforma ROMÂNIA NESUPUSĂ. Află despre ce este vorba și implică-te!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Trăim într-o lume bolnavă, în care permanent trebuie să ne luptăm cu clasa politică pentru apărarea unor drepturi elementare. Pandemia ne-a arătat că există un plan de instaurare la nivel global a Dictaturii Sanitare, agendă pe care politrucii din România, în frunte cu președintele Iohannis, o susțin cu ochii închiși.

Totuși, țara noastră nu este în situația altora, unde vaccinarea a ajuns la 70 – 80% și unde aproape că nu există opoziție în fața abuzurilor născute sub umbrela pandemiei. Din fericire, avem în Parlament un partid care se opune categoric vaccinării forțate și constrângerilor medicale absurde îndreptate împotriva populației – Alianța pentru Unirea Românilor. Sigur, fiind minoritar în Parlament, nu poate face prea multe, dar presiunea pe care o pune pe guvern contează.

Dincolo de asta, este evident că oamenii trebuie să se organizeze și altfel pentru a-și putea apăra drepturile. De aceea, proiectul pe care îl propune avocatul Gheorghe Piperea, mi se pare mai mult decât bine venit.

Pe scurt, Gheorghe Piperea a anunțat că va lansa până la sfârșitul lunii septembrie platforma civică România Nesupusă, un instrument de luptă împotriva sistemului, la care invită populația să adere.

Dar mai bine să citim cum descrie avocatul proiectele pricipale ale acestei platforme…

Gheorghe Piperea: „Unul dintre proiectele prioritare ale platformei civice România Nesupusă va fi o inițiativă legislativă cetățenească prin care să se reglementeze:

  • prezumția de sănătate a omului normal
  • dreptul cetățeanului la asistență sanitară, tratament și medicație
  • interdicția procedurilor medicale invazive și a testelor clinice cu care pacientul nu este expres de acord
  • interdicția pașaportului sanitar și a oricărei forme de discriminare pe criterii sanitare sau de suspiciune de boală
  • dreptul plătitorului de contribuție de asigurare de sănătate de a suspenda plata contribuției pe perioada în care autoritățile instituie stare de urgență sau de alertă ori carantină, care împiedică funcționarea normală a sistemului sanitar și accesul tuturor la îngrijire și tratament
  • interdicția propagandei medicale și a reclamei comerciale la produsele medicale
  • interdicția sponsorizărilor, a donațiilor și a rotației cadrelor medicale ori a birocraților sanitari cu producătorii și distribuitorii de produse medicale.

Inițiativa, la nivel național, are nevoie de 100 de mii de semnături. La nivel UE, are nevoie de 2 milioane de semnături.

Un al doilea proiect va fi strângerea de semnături pentru retragerea mandatelor sau demisia de onoare a tuturor euro-deputaților care au votat pentru pașaportul sanitar european, un instrument al segregării sociale pe criterii de suspiciune de boală.

Platforma va fi operațională în jurul datei de 20 septembrie. Vă voi da pe parcurs detaliile necesare.”

Sursa: Daniel Roxin

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top