Gibraltar, singura entitate statală cu 100% populație vaccinată cunoaște un nou val de infectări și anunță interzicerea sărbătorilor de Crăciun

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Gibraltar, entitate statală care ține de Marea Britanie, a anunțat că a anulat orice sărbătorire oficială a Crăciunului și descurajează ferm orice evenimente private timp de patru săptămâni, informează un comunicat oficial al Guvernului.

Administrația acestei țări a precizat că „toate evenimentele, recepțiile și alte întâlniri oficiale de Crăciun” au fost anulate și recomandă folosirea spațiilor exterioare celor interioare, descurajează atingerile și îmbrățișările, dar se încurajează purtarea măștii.

„Creșterea drastică a numărului de persoane testate pozitiv pentru Covid-19 în ultimele zile este o reamintire clară a faptului că virusul este încă foarte răspândit în comunitatea noastră și că este responsabilitatea noastră a tuturor să luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a ne proteja și cei dragi”, a spus Samantha Sacramento, ministrul sănătății.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top