Globaliștii, prin OMS, urmăresc să preia controlul asupra sistemelor de sănătate din întreaga lume

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cabala globalistă plănuiește să acapareze sistemele de sănătate din întreaga lume, prin adoptarea unui tratat internațional pentru gestionarea pandemiilor, care să facă din Organizația Mondială a Sănătății unicul factor de decizie pe probleme pandemice.

De asemenea, OMS ar avea în plan preluarea controlului asupra sistemelor de sănătate la scară mai largă. Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că „prioritatea sa principală” din calitatea de director general al OMS este de a conduce lumea spre un sistem de acoperire medicală universală.
Sub pretextul protejării împotriva infectării, cabala globalistă a justificat atacuri fără precedent la adresa democrației, a libertăților civice și individuale, inclusiv a dreptului de a alege propriul tratament medical. Acum, OMS se pregătește să își permanentizeze poziția de lider pe probleme pandemice și să și-o extindă până la sistemele de sănătate din fiecare țară. Obiectivul este implementarea unui sistem de asistență medicală universală, organizat de OMS ca parte a Marii Resetări

Dacă acest tratat va fi ratificat, OMS va fi abilitat să impună vaccinarea obligatorie și pașapoarte de sănătate, iar decizia sa va avea prioritate în fața legilor naționale.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top