Groparii nu mai fac față așa că au apelat la ziariștii de la „Adevărul” ca să sape gropile decedaților de Covid-19 cu pixurile lor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Propaganda morții dezlănțuită în presa de limbă română din țara noastră pare să aibă unul sau cel mult două centre de comandă unde niște băieți cu perciuni lungi se concurează zilnic cu ce titluri zbanghii să mai dea și ce să mai inventeze ca să meargă turmele speriate la țarcul de vaccinare.

Dacă ați citi aproape toată presa, cum facem noi, ați găsi de multe ori aproximativ același titlu scos din cărțile cu proști în 20-30 de publicații din întreaga țară. Chestiunea asta e imposibilă fără cuplarea la telecomanda centrală.

Mie, mărturisesc, cel mai mult mi-a plăcut unul în care cică Nevaccinații dintr-o secție ATI își smulgeau măștile de oxigen și strigau „Vaccinați-ne!!!”. Eventual cu toate dozele odată. Nu m-am putut opri să mă gândesc cum ar suna un titlul similar, de care ar râde și curcile: Parlamentarii își smulg măștile de protecție în timp ce-și scot capetele pe geamul Jeep-urilor și strigă: „Arestați-ne!!!”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top