Grupul Grampet vrea să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny cu ocazia 2021 „Anul Feroviar European”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Grupul Grampet condus de Gruia Stoica a dorit să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny cu ocazia 2021 „Anul Feroviar European”, dar nu a primit nici un răspuns timp de aproape 6 luni de la CFR. Ca urmare Grupul a trimis o scrisoare ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Domnule Ministru Cătălin Drulă,

Având în vedere că Uniunea Europeană celebrează în 2021 „Anul Feroviar European”, Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, această capodoperă și emblemă de inginerie și infrastructură românească. În acest sens, ne-am adresat companiei CFR SA pentru a obține un Acord de Principiu care să permită echipei noastre de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante. De mai bine de 6 luni nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA, care să ajute acest proiect să avanseze până la stadiul în care să înțelegem dacă este sau nu fezabil. Chiar și cea mai simplă întrebare primește foarte greu răspuns din partea reprezentanților CFR SA. Având convingerea că dumneavoastră înțelegeți valoarea unei astfel de inițiative, vă adresăm rugamintea de a ne susține în acest demers, în condițiile în care efortul logistic și financiar va fi acoperit integral de Grupul GRAMPET.

Echipa Grampet.

Sursa: Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top