Guvernul a închis magazinele de la ora 18:00, ca să fie coadă la benzinăriile austriece

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


România a încăput pe mâna unor conducători ce nu mai ascultă de popor ci de stăpânii lor din exterior, astfel am ajuns să nu mai avem drepturi ca cetățeni în propria noastră țară.

Printr-o structură suprastatală numită Comitetul Național pentru Situații de Urgență se iau decizii arbitrare împotriva poporului român și a interesului național. Acest comitet a impus reguli prin care se distrug afacerile românilor, în schimb sunt ajutate într-un mod neconcurențial afacerile austriecilor, ungurilor, rușilor, etc.

,,Aloo, domnu Guvernu’, păi, dacă tot e pLandemie și circulă virusul ”ucigaș”, iar toate magazinele se închid de vineri până duminică la orele 18:00, de ce benzinăriile rămân deschise? De ce pe micul comerciant român, cu magazinul de la colț de stradă, îl ucizi, iar pe noi ne obligi să le îngroșăm conturile austriecilor, ungurilor și altora ce dețin Petrom-Omv, Mol, Lukoil etc.? De ce nu sunt aceleași reguli pentru toți?!”, notează Valentin Roman, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top