Guvernul britanic refuză să mai publice datele COVID-19 în funcție de statutul de vaccinare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) refuză să mai publice datele privind cazurile, spitalizările și decesele de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare, deoarece, explică The Daily Exposé, datele anterioare au arătat că populația triplu vaccinată riscă o deteriorare a sistemului imunitar asemănătoare sindromului imunodeficienței dobândite, iar cei dublu vaccinați se pot confrunta cu fenomenul amplificării dependente/prin deturnare de anticorpi (ADE) – în care legarea unui virus la anticorpi îmbunătățește intrarea acestuia în celulele gazdă, urmată de replicarea acestuia (conform explicației oferite de dr. Vasile Astărăstoae aici). Redăm în continuare selecții din analiza publicației britanice specializate în dezvăluiri.

În octombrie 2021, The Exposé a dezvăluit cum datele Agenției de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) arătau că injecțiile Covid-19 au o eficiență reală împotriva infectării de până la -109%.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top