Halucinant: misteriosul grup al lui Raed Arafat, deconspirat de guvern pe șest

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


De la izbucnirea pandemiei, anul trecut, două mistere au stîrnit ample discuții în spațiul public, inclusiv la nivel politic: cine sunt cei din grupurile de suport științific care propun toate măsurile anti-Covid, respectiv cei din grupul de comunicare strategică, cei care le ”ambalează” pentru public.
Răspunsul la ambele întrebări a venit recent, dar într-un mod de-a dreptul halucinant.

Ieri, s-a aflat, în fine, ”pe surse”, componența completă a grupului de comunicare, condus de Andi Manciu. Cum am scris deja, cel mai probabil lista a fost livrată presei de către USRPLUS, care a primit-o oficial, în martie, de la MAI, în urma unei interpelări parlamentare și a ținut-o în mînecă pînă ieri.

Bomba vine tot de la răspunsul MAI, însă: aflăm de la ministrul Lucian Bode că într-o anexă a Hotărîrii nr.2 din 8 ianuarie 2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență, este furnizată și lista completă a membrilor Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, adică legendarul, de acum, grup al lui Raed Arafat, cel care propune toate restricțiile de un an încoace.

Bode indică în document și o adresă de mail a guvernului unde poate fi găsită respectiva componență.

Astfel, guvernanții au împușcat doi iepuri dintr-un foc: au ”comunicat” public, după un an de mister, componența grupului, proaspăt modificată, asigurîndu-se, totodată, că nu află mai nimeni de ea.
Dovadă e faptul că informația a fost preluată în treacăt, la vremea respectivă, doar de siteuri de nișă ultraspecializate, precum viațamedicală.ro ori dcmedical.ro.

Iată cine sunt cei care decid restricțiile românilor în pandemie, cu mențiunea că Andreea Moldovan a devenit, din ianuarie, nr.2 în grup, ca secretar de stat, ceea ce înseamnă că acum va trebui să iasă din grup :

Sursa: inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top