Imagini nemaivăzute în politică: „Clanul Marelui Alb” lovește din nou

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


După ce așa-numita investigație de presă ce viza Biserica Ortodoxă Română s-a dovedit doar o manipulare bazată pe o lipsă uriașă de adevăruri și pe date false, ierarhii BOR fac ce știu ei cel mai bine: să fie alături de oameni, indiferent de vremuri.

Imaginile din ultimele zile dovedesc din plin nu doar atașamentul prelaților față de credincioși, indiferent de vârstele lor, ci și iubirea celor mai mici dintre ortodocși față de Biserică și credință.

Imagini care sunt imposibile pentru cei care conduc, politic, destinul României, sunt văzute la fiecare Sfântă Liturghie pe întreg teritoriul țării și nu numai. Copii alături de episcopi și arhiepiscopi, copii care mărturisesc iubirea lor sinceră și credința în care sunt crescuți de către părinți, copii care se împărtășesc din potirul iubirii sunt cei care duc mai departe, neclintit, adevărul nestrămutat al Bisericii Ortodoxe Române.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top