‘Imunitatea naturală funcționează și Pfizer știe asta’, dezvăluie noi documente publicate de FDA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cel mai recent lot de documente Pfizer, publicat la 1 aprilie 2022, confirmă că firma producătoare de vaccinuri cunoștea faptul că imunitatea naturală este cel puțin la fel de eficientă ca și serul anti-Covid al companiei în prevenirea bolilor grave. Totodată, în faza experimentală se știa că posibilele efecte adverse post-vaccinare includ miocardite la bărbații tineri și risc de infertilitate la fete și femei, informează Children’s Health Defense.

Cu toate astea, s-a tăcut pe subiect, iar miocardita a apărut ca atenționare în prospectul Pfizer abia în vara anului 2021, după ce o mulțime de bărbați tineri au suferit complicații severe sau chiar moartea. Tatăl studentului clujean Bogdan Dragoteanu se plângea, într-un interviu acordat în exclusivitate ActiveNews, că lipsa informațiilor despre miocardită l-au făcut să piardă timp prețios pe tratamente fără legătură cu problema, timp în care sănătatea fiului său s-a degradat până într-o stare critică. Totul, din cauza lipsei de onestitate a Pfizer (dublate de asigurările iresponsabile ale lui Cîțu și Gheorghiță că vaccinul e sigur și înseamnă libertate).

În cadrul ediției de luni a emisiunii „Rising” de la The Hill, jurnalista și comentatoarea politică Kim Iversen a declarat că documentele au dezvăluit, de asemenea, că vaccinul nu a putut fi verificat ca fiind sigur pentru femeile însărcinate sau pentru femeile care doreau să aibă copii și că miocardita era cunoscută ca reacție adversă a vaccinului.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top