ImunoMedica: Proteina Spike accelerează îmbătrânirea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Reconstituind un puzzle complex alcătuit din numeroase articole și studii științifice recente și mai vechi, se poate ajunge la concluzia că expunerea de lungă durată la acțiunea proteinei Spike, prin îmbolnăviri repetate sau prin vaccinare, anihilează „proteina longevității”, sirtuina 6, și reduce progresiv telomerii de pe cromozomi. Acest fenomen este responsabil cu agravarea și intensificarea patologiilor deja existente sau cu generarea altora noi, în special cancere și boli neurodegenerative, conducând inevitabil la reducerea speranței de viață.

Sirtuina 6, sau „sirtuina longevității” [1], este o proteină cu funcții esențiale în stoparea și repararea deteriorărilor de ADN provocate de oxidare. Ea recrutează și mobilizează PARP1-urile [2], niște enzime cu rol de „prim răspuns” în procesul regenerării, care detectează ADN-ul deteriorat și apoi alege calea optimă de reparare a acestuia. Astfel sunt evitate instabilitatea genetică și mutațiile. SIRT6 este, de asemenea, importantă în producerea de energie, deoarece joacă un rol în consumul de oxigen și producția de ATP și, ca urmare, în menținerea integrității telomerilor. Capacitatea de reparare a ADN-ului scade însă odată cu vârsta, dar poate fi îmbunătățită prin stimularea proteinei SIRT6. De altfel, un studiu [3] recent realizat de o echipă de cercetători din Israel demonstrează că, prin aplicarea unor proceduri de inginerie genetică, sirtuina 6 poate deveni o adevărată fântână a tinereții, conducând la o creștere cu 30% a longevității.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top