În cazul în care v-ați vaccinat experimental împotriva Covid-19 și aveți remușcări, găsiți ghidul de detoxifiere vaccinală al lui dr. Joseph Mercola

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Proteinele Spike pot circula în corpul vostru după infecție sau injecție, cauzând daune celulelor, țesuturilor și organelor, dar Consiliul Mondial al Sănătății a compilat o listă cu medicamente care pot preveni acest lucru.

Ați avut Covid-19 sau ați făcut o injecție anti Covid-19? Atunci posibl să aveți o proteină spike periculoasă circulând prin corpul dvs. Proteina Spike se găsește în mod natural în SARS-CoV-2 indiferent de variantă, ea este deasemenea produsă în corpul dvs. și când primiți vaccinul anti-Covid-19. În forma ei nativă în SARS-CoV-2, proteina spike este responsablă de patologiile infecției virale. În forma ei „sălbatecă” se știe că ea deschide bariera creier-sânge, cauzează daune celulare (citotoxicitate) și, așa cum Dr. Robert Malone – inventatorul nucleului tehnologiei vaccinale mRNA și ADN, a spus într-un comentariu în News Voice, proteina „este activă îîn manipularea bologiei celulelor ce căptușesc interiorul vaselor dvs. sanguine – celule vasculare endoteliale, în parte prin interacțiunea cu ACE2, care controlează contractarea vaselor sanguine, presiunea sanguină și alte lucruri”.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top