În conducerea Electrica minim 8 oameni au legături directe cu SRI sau SIE

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Jurnalistul Valeriu Nicolae afirmă că în conducerea Electrica minim 8 oameni au legături directe, demonstrabile cu SRI sau SIE.

,,Deși a terminat liceul în 1986, domnul Ivan Ștefan s-a apucat de facultate abia în 1993. Întreaga carieră a domnului Ștefan pute a servicii. Imediat ce termină liceul este angajat, conform CV-ului, la Microelectronica S.A, deși armata era obligatorie în timpul comuniștilor. Deci a fost inapt pentru serviciul militar. Ciudat, căci omul va ajunge în 1993 la SRI, ca orice absolvent de liceu cu profilul electronică, înainte de a se apuca de facultate.

A trecut și el din SRI direct într-o sinecură în Parlament, în 2006, căci așa e cu statul ăsta necapturat de servicii. În timp ce lucra cu slujbă întreagă în parlament domnul Ștefan, evident genial, este lovit de spiritul academic și face un master în sociologie, un postuniversitar în psihopedagogie și un doctorat în economie, în trei ani. Plus mai multe cursuri de specializare, căci orice sinecură cere diplome.

Devine, firesc, lector la Facultatea de Administrație și Afaceri, cu doi ani înainte de a termina doctoratul. Zero publicații științifice. În fapt, nu am găsit nici măcar un singur articol publicat de domnia sa.

În 2015 deja face bani din 8 locuri diferite de la stat, în timp ce nevasta lucrează la SRI și predă la Academia SRI-ului cea plină de plagiatori.

Consiliază o serie de miniștri care de care mai dubioși și numele lui apare în mai multe scandaluri în presă. Acum este deja director de Strategie Generală la Electrica. Soția tot la SRI și într-un CA al unei firme controlate tot de SRI. Familia Ivan primește cu mult peste 100.000 de EUR pe an de la statul lor.

*Desigur omul îmi era „prieten” pe FB. Lista de prieteni comuni este înfiorătoare, toți jurnaliștii pe care îi cunosc îi sunt în continuare prieteni plus aproape toți oamenii politici. 280 în total. Valeriu Ivan este numele de FB.”, afirmă Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top