În parteneriat cu ONG-ul Accept, avem Procuror General LGBT!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cota de încredere a românilor în actul de Justiție se prăbușește mai constant chiar decât ritmul oricum amețitor în care cresc facturile la utilități! Și asta cu fiecare nou dosar ratat. Fie din exces de zel, lipsă de profesionalism sau pur și simplu din sictirul cvasigeneralizat care a pus stăpânire pe întreaga Justiție, atunci când nu există nicio miză mediatică.

Și, fără putință de tăgadă, adevărata ”ghiulea” a neîncrederii legată de piciorul justiției este tocmai ”Frăția Procurorilor”. Iar chiar dacă vremurile de aur ale ”Republicii Procurorilor” au apus, ultimele ”rămășițe” continuă să reprezinte ”pata de neșters” de pe obrazul mult prea scuipat a Justiției din România. Astfel că orice măsură managerială pentru resetarea activității structurilor de Parchet vizate nu poate fi decât una binevenită. Mai ales atunci când ea vine de la chiar vârful Parchetului General. Numai că…

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top