În proteina spike a virusului SARS-CoV-2 se află o secvență ADN identică cu una patentată de Moderna înainte de pandemie

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Încă o dovadă că noul coronavirus a fost creat în laborator? Acum, oamenii de știință au descoperit că virusul conține o mică bucată de ADN care se potrivește cu secvența patentată de ModeRNA cu TREI ANI înainte de începutul pandemiei, informează The Daily Mail.

  • Potrivire genetică descoperită în locul de scindare a furinei pe proteina spike.
  • Secvența genetică corespondentă a fost patentată de ModeRNA, anterior pandemiei de SARS-CoV-2, în scopuri de cercetare a cancerului.
  • Cercetătorii spun că există o șansă din 3 trilioane ca noul coronavirus să fi dezvoltat codul în mod natural. Este, practic, imposibil să fi apărut pe cale naturală.

 Au apărut noi dovezi care întăresc ideea că SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, după ce oamenii de știință au găsit material genetic deținut de Moderna în proteina spike a virusului.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top