În secolul 21 este absolut „normal” să-ți intoxici copilul în primii ani din viață cu tot felul de substanțe, numite „vaccinuri”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Mult mai periculoasă – decât toate discuțiile pe tema vaccinării sau a nevaccinării din măreața campanie actuală – mi se pare ideea, aproape universal acceptată și acum, în secolul 21, că e absolut ”normal” să îți intoxici copilul, până la vârsta de 2-3-4-7 ani, cu tot felul de seruri obligatorii de ”imunizare”! Sub numele pompos de ”Programul de imunizare de rutină, din copilărie” ! Pentru binele și sănătatea copilului tău, desigur, că doar suntem civilizați și responsabili, nu mai suntem niște sălbatici înapoiați, nu-i așa?

Da, și eu am fost una din mămicile total inconștiente și cu multă, multă încredere în sistemul medical pediatric … și eu am fost foarte ”responsabilă” ca mămică și mi-am dus copilul la ”imunizat” până la vârsta de 7 ani…

A trebuit să se îmbolnăvească minunea mea de copil foarte, foarte grav în urma acestei campanii de ”imunizare” pentru a mă trezi la realitate ! Și a fost nevoie de verticalitatea unui medic din sistemul sanitar care a avut curajul să-mi spună verde în față, să îmi scrie pe fișă de externare a copilului meu din spital, cu majuscule chiar : ”A NU SE MAI VAX-CHI-NA !”

Acela a fost unul din momentele mele de trezire … din acel moment, copilul meu nu a mai primit niciodată vreun ser ”miraculos” pentru ”binele și sănătatea” lui!

Dar sunt uimită în continuare cu câtă ușurință este abătută atenția omenirii spre alte subiecte, în timp ce distrugerea (prin serurile de așa-zisă ”imunizare”) copiilor nou-născuți și a celor cu vârsta până în 7 ani continuă … sub privirile și cu îngăduința părinților, care consideră că fac tot ce pot mai bine pentru copiii lor … INCONȘTIENȚĂ … INCONȘTIENȚĂ … INCONȘTIENȚĂ…

Știu, că am trecut și eu prin asta ! Dar niciodată nu e prea târziu să te trezești ! Și, de obicei, cele mai mari și rapide treziri sunt cele din momentele de suferință și boală ! Mereu aceste perioade sunt de fapt binecuvântări ascunse, pentru cine are ochi de văzut să vadă și urechi de auzit să audă!

Dacă ai onoarea și uriașa responsabilitate de a fi părinte, e obligatoriu să te informezi ! Sistemul imunitar al copilului tău se formează și se dezvoltă în primii 7-10 ani de viață, prin contactul cât mai permisiv cu toată lumea înconjurătoare ! Și exact aceasta este perioada aleasă de sistemul medical (alături de big-pharma) să introducă în interiorul corpului copilului tău atât de multe otrăvuri!

Consecințele acestor otrăviri numite campanii de vaccinare se vor vedea în ani și ani de zile ! Și, desigur, vei fi considerat și numit nebun, conspiraționist, iresponsabil, etc. dacă vei face vreo legătură între bolile copilului tău și otrăvurile primite în primii săi ani de viață, sub formă de vax-chInurI!!!

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top