Înalta Poartă de la Bruxelles vrea să ne impună Certificatul, dar să ne interzică Crăciunul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Deși își serbează în fiecare an ziua de naștere pe 1 Decembrie, sărbătoarea Marii Uniri, România a arătat anul acesta parcă mai dezbinată ca niciodată. Românii de rând au sărbătorit-o la Alba Iulia. „Specialii” s-au aflat la București, bine protejați de garduri și cătane – ca nu cumva să-și arate poporul „dragostea” pe care o nutresc pentru ei, mai ales după valul patru de covid și tsunami-ul de scumpiri. Președintele Iohannis a fost, poate, cel mai nefericit, iar asta i s-a citit și pe chip, care arăta de parcă Herr Șifonier mâncase toată dimineața numai lămâi. La o adică, supărarea lui era și lesne de înțeles: ce zi superbă de golf a fost ieri și el a pierdut-o ca fraierul depunând coroane de flori la Arcul de Triumf, în loc să dea cu crosa la Pianu de Jos!

Și, ca să-și încheie ziua tot așa cum a început-o, adică total despărțit de poporul care l-a proțăpit în funcția supremă, președintele a dat o recepție de Ziua Națională la Cotroceni. Cu limba de lemn din dotare, ne-a vorbit despre țărișoară, solidaritate, unitate și a deplâns faptul că românii sunt dezbinați, fără să pomenească măcar, în ipocrizia care deja a început să-i devină trăsătura fundamentală, că nimeni din Opoziție nu a fost ieri primit la palatul prezidențial. Iohannis a sărbătorit acolo doar cu colegii lui de la Grivco, securiștii useliști reuniți acum iar la guvernare. Mă gândesc că și-o fi invitat doar camarila de ciolaci și cîți și nu a mai ieșit, cum făcea alte dăți, în geaca roșie, la „băi de mulțime”, de teamă că n-ar fi avut suficiente frigidere, nici în tot palatul, nici în toate casele din Sibiu, pentru câte produse „de dulce” i-ar fi transmis românii de care și-a bătut joc.

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top