Încă două morți suspecte șochează România. Protagoniștii sunt doi bărbați, unul de maximum 40 de ani, iar al doilea de 59 de ani

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Încă două decese subite și inexplicabile șochează România. Un paznic al unui centru comercial din Slatina a fost găsit mort la locul de muncă. Totodată, un bărbat decedat în noiembrie în zona împădurită a stațiunii Sinaia nu a putut fi identificat nici până azi, polițiștii cerând ajutorul populației pentru a obține date despre misteriosul dispărut.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, angajat al unei firme de pază, a fost găsit decedat la locul de muncă de la un centru comercial din municipiul Slatina, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, precum și pentru neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Ionuț Vasiloaica. Acesta a precizat că decesul angajatului firmei de pază a fost observat luni dimineața, la schimbul de tură.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top