Începe vaccinarea experimentală a copiilor sub 12 ani. Kituri de Urgență cu adrenalină au fost achiziționate, în caz de efecte secundare (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Autoritățile se pregătesc de efecte secundare masive cauzate de vaccinarea experimentală a copiilor sub 12 ani, care începe miercuri, 26 ianuarie. În acest sens s-au achiziționat 4000 de kituri de urgență, cu adrenalină, pentru a fi folosite în cazul copiilor care vor face stop cardiac după vaccinare.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „news active știri necenzurate Știri ADRENALINĂ PENTRU COPIII INJECTAȚI! Premierul demis Florin CîÈu a semnat o hotărâre a CNSU prin care sunt comandate 4000 de Kituri de Urgență cu adrenalină pentru reacțiile adverse ale vaccinării Covid la copiii între 5 și 11 ani DE VLAD PÂRĂU / Marți, 16 noiembrie 2021, 19:00 f MW”
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „OFICIAL Autoritățile se pregătesc de efectele secundare în cazul vaccinării copiilor sub 12 ani: Se cumpără mii de doze de adrenalină Autor: Florin PuÈ™caş, Redactor Publicat: 16/11/2021 14:27 Actualizat: 16/11/2021 14:29 Sursa foto: Medic Hub Comitetul NaÈional pentru Situații de Urgență a adoptat marți, 16 noiembrie, hotărâre privind achiziționarea a 4000 de dispozitive cu adrenalină pentru copll, ca măsură de precauție înainte de demararea vaccinării la copiii sub 12 ani. Adrenalina este folosită în cazul şocurilor anafilactice.”

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top