Închiderea societății planetare. Interviu cu Catherine Austin Fitts, fost secretar adjunct pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană al SUA (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Catherine Austin Fitts, editoarea „Raportului Solari” și directoarea generală a serviciilor „Solari” de consultanță pentru investiții cât și fostul secretar adjunct al Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană în Statele Unite ale Americii descrie într-un material video cum se înfăptuiește închiderea societății (lockdown-ul) și care este scopul acesteia.

Care este rezultatul economic al pandemiei?

Timp de mai multe decenii, dolarul a fost o monedă de rezervă a unui sistem care a ajuns destul de învechit. Băncile centrale încearcă instituirea unui sistem financiar nou și scoaterea sistemului vechi din uz, însă acest sistem financiar nou trebuie încă testat, deoarece nu este finalizat. Astfel, băncile centrale accelerează dolarul pentru a menține sistemul învechit în funcțiune și în același timp pornesc noul sistem care să meargă în paralel cu cel vechi, fără ca oamenii să își dea seama ce presupune acest sistem nou, de fapt.

Pentru ca schimbarea să se întâmple, băncile centrale aduc acest sistem nou, în stadiu de prototip, și îl testează pe mai multe industrii diferite la nivel global.

Noul sistem este, de fapt, sfârșitul monedelor.

În mod concret, băncile centrale aduc un sistem nou de tranzacție care va fi în totalitate digital, eliminând complet monedele din circuit. Asta implică toți banii de pe planetă ceea ce ridică probleme grave de gestiune pentru băncile centrale.

Provocarea cu care se confruntă băncile centrale este:

Cum comercializezi un sistem pe care dacă oamenii l-ar înțelege nu l-ar accepta?

Modul cel mai simplu este: printr-o CRIZĂ GLOBALĂ ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII.

Ce legătură are criza globală de sănătate cu instaurarea unui sistem economic nou?

Atunci când un număr redus de oameni doresc să controleze un număr mult mai mare de oameni trebuie să te gândești cum poți mișca toți oamenii respectivi fără să se opună și fără să își dea seama în direcția dorită de tine. Cum duci toate oile la abator fără ca ele să își dea seama?

Răspunsul este: Dușmanii invizibili. Teroriștii invizibili și acum virusul invizibil, care este cea mai perfectă armă de manipulare. Nu poți dovedi că nu există.

De ce e virusul invizibil cea mai perfectă armă de manipulare?

FRICA – dacă îi sperie pe oameni, oamenii au nevoie de guvern ca să îi protejeze și astfel ascultă de orice măsuri guvernamentale luate sub umbrela protecției.

DIVIZEAZĂ ȘI CUCEREȘTE – dacă poți să îi întorci unul împotriva altuia sunt mult mai ușor de controlat. Întorci femeile împotriva bărbaților, negrii împotriva albilor, LGBT împotriva heterosexualilor, împotriva Bisericii. Dacă reverși o mulțime de imigranți în Europa, faci ca populația generală să fie împotriva imigranților și atunci ai nevoie de Guvern ca să mijlocească aceste conflicte.

La această tactică foarte eficientă ai nevoie de mass-media care joacă un rol foarte important în crearea de conflicte, dezinformare și control de opinie al populației.

Rolul celor două tactici: frica și cucerirea prin diviziune este să îi faci pe oameni să fie de acord cu măsurile tale.

Virusul invizibil îți oferă oportunitatea unor măsuri de control extraordinare: împiedicarea oamenilor de a se întâlni, de a veni laolaltă, de a vorbi, discuta și de a se informa despre ce se întâmplă. Mai mult de atât dacă vei combina aceste restricții cu digitalizarea contractelor de urmărire și supraveghere, impunerea învățământului online, poți efectiv să asculți tot ce spun oamenii.

Se instituie măsuri enorme de supraveghere sub teoria că astfel ești protejat de virusul invizibil. Astfel, oamenii sunt de acord să accepte un sistem despre care nu știu dacă va fi absolut nimic. De fapt, sistemul de tranzacție pe care băncile centrale vor să îl instaureze nu este un sistem de monedă sau valută, este un sistem de control.

Pe scurt, este ca un credit la o bancă normală. Dacă fiecare bancă centrală vine cu o monedă digitală, ei au capacitatea de a-ți opri sau porni banii în funcție de preferințele lor.

Acest sistem tranzacțional nou este combinat cu TRANSUMANISMUL ceea ce înseamnă că se vor injecta în corp elemente care să constituie echivalentul unui sistem de operare și astfel să îi conecteze fizic la sistemul financiar.

Care sunt efectele de lungă durată a lockdown-ului?

Catherine Austin Fitts face referire la un mecanism numit actul patriot care în termeni bancari se referă la concentrarea controlului operațiunilor privind fluxul de numerar. Este același lucru doar că acum se încearcă centralizarea dramatică a controlului economic și politic.

Din punct de vedere politic, se elimină populismul și se înlocuiește cu globalismul. La alegerile din 2016, în SUA, candidații populiști erau printre favoriții antreprenorilor independenți și ai firmelor mici. Atunci globaliștii și-au dat seama că pentru a scoate din cursă politicienii populiști trebuie să distrugă actorii de finanțare ai lor, adică firmele mici, antreprenori independenți sau persoane fizice autorizate, fie prin falimentare sau distrugere a imobilelor deținute de afacerile mici prin proteste. Astfel, aceștia vor fi scoși din joc.

Sunt măsurile de restricție pentru prevenirea infectării cu virusul Covid-19 un mecanism economic?

Catherine Austin Fitts îl numește război economic. Din luna aprilie 2020 și până la sfârșitul anului, miliardarii globali au avut o creștere a venitului net cu 27% datorită pandemiei, ceea ce înseamnă că pentru ei pandemia a fost un proiect de mare succes. Regimul curent nu poate fi numit capitalism global ci TOTALITARISM ECONOMIC. Țările cu cea mai avansată tehnologie și acces la inteligența artificială și sisteme digitale, inclusiv în spațiu alcătuiesc o supra-putere economică față de națiunile slăbite și astfel vor putea să concentreze tot controlul operațional.

La nivel global, democrațiile sunt împinse să se transforme în tehnocrație. Este o formă de lovitură de stat la nivel global, deoarece, explică doamna Catherine Austin Fitts, după 1995 conducătorii statelor au mutat toți banii în alte țări la nivel global, iar după ce au golit vistieriile țărilor nu au cum să recunoască furtul comis la nivel național. Vor folosi ca scuză pandemia pentru lipsa banilor în trezorerii, lipsa banilor pentru pensii, asigurări sociale sau servicii de sănătate și vor prezenta acest sistem nou de tranzacții ca o necesitate.

Cum arată tehnocrația spre care suntem împinși?

Tehnocrația este de fapt, TRANSUMANISMUL. În fond, folosești injecții ca să introduci în corpul oamenilor substanțe ce vor consolida un sistem de operare exact ca la calculatoare. Așa cum Microsoft sau Apple controlează calculatoarele noastre, acest lucru se va întâmpla și cu organismul nostru. Periodic, va trebuie să ne facem „actualizări” adică injecții ca să alungăm „virușii” dictați de liderii transumanismului, adică cei 1% care constituie supra-puterea economică. Având acces la organismul oamenilor, poți să îi supraveghezi și să urmărești acțiunile lor în legătură cu tranzacțiile lor financiare, comportamentul de cumpărare a produselor, modul lor de a gândi, sensibilitățile lor.

Sistemul de tranzacții digital, criptomonedele, valuta digitală a fiecărei bănci centrale va permite băncilor să te blocheze în mod individual de la tranzacții (acces la bani) dacă nu le place modul tău de a te comporta. Sistemul de credit social, folosit în China este un sistem similar. Oamenii vor fi controlați de băncile centrale la un nivel complex – dreptul de mișcare, acces la sănătate, comunitate, servicii publice, 24 din 24 de ore.

Este nu doar un sistem tranzacțional nou, dar și un sistem sofisticat de control al minții.

Cum se produce această transformare în transumanism?

Prin următorii piloni de control care sunt activi la nivel global:

1. Deținătorii de tehnologie (Cloud-uri, telecomunicații și robotica)

2. Armata (Operațiunea Warp Speed și controlul spațiului)

3. Marii producători de farmaceutice (producătorii de vaccinuri cu efect de infertilitate și modificări genetice)

4. Mass-media (propagandă și manipulare)

5. Băncile centrale (sistemul de criptomonede)

Prin materialul video, Catherine Austin Fitts ridică următoarea problemă:

Înaintea noastră stă un dezacord fundamental: dacă ei vor să instituie un sistem sclavagist și noi ne dorim o civilizație umană, ce se va întâmpla?

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top