India | Pfizer refuză ca vaccinul său să fie supus testelor locale de siguranță și eficacitate cerute de autoritățile medicale

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Compania Pfizer a anunțat vineri că a retras o cerere de autorizare pentru utilizare de urgență a vaccinului său COVID-19 în India, după ce nu a îndeplinit cererea autorităților de reglementare a medicamentelor pentru un studiu local de siguranță și imunogenitate, informează Reuters.

Decizia înseamnă că vaccinul nu va fi disponibil spre vânzare în cele mai populate două țări din lume, India și China, în viitorul apropiat. Ambele țări își desfășoară campanii de imunizare folosind alte produse. Spre deosebire de alte companii care efectuează mici studii în India pentru vaccinuri dezvoltate în străinătate, Pfizer a căutat să obțină o excepție, invocând aprobări pe care le-a primit în altă parte pe baza studiilor efectuate în țări precum Statele Unite și Germania.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top