Industria farmaceutică este o formă de crimă organizată: promite sănătate dar livrează boală și se hrănește din înșelăciune la nivel global

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


”Industria farmaceutică nu este o industrie a sănătății ci o afacere dedicată profitului acționarilor săi.”

”Industria farmaceutică, una dintre cele mai mari industrii de investiții din lume, este o formă de crimă organizată: promite sănătate dar livrează boală și se hrănește din înșelăciune la nivel global.”

”Este doar o problemă de timp până când popoarele lumii vor pune capăt acestui model imoral de afaceri și vor trece asistența medicală sub control public. Popoarele lumii vor acuza creatorii, profitorii și promotorii afacerii cu boala pentru crimele împotriva umanității pe care le-au comis timp de decenii. Fără îndoială că oamenii vor convoca în acest scop un tribunal internațional, similar cu cel pentru crime de război de la Nürnberg.”

Citate – dr. Matthias Rath

PS : Ar fi minunat ca oamenii să convoace și un tribunal internațional pentru crimele împotriva umanității pe care le-au comis cei care au orchestrat această așa-zisă pandemie! Și nu e vorba de răzbunare, ci doar de aflarea adevărului din spatele poveștilor (cele mai multe de groază) care ni s-au tot povestit în ultimul an de zile și nu numai.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top