Informații despre Covid-19 și vaccinuri pe care presa mainstream nu vrea să le cunoașteți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Există în prezent multe informații legate de pandemia covid, care provin din surse oficiale, guvernamentale sau de la experți cu reputație, dar pe care nu le veți găsi niciodată în presa mainstream.

Nu veți citi astfel de informații la niciuna dintre instituțiile media consacrate care primesc zeci sau sute de miliarde de la guvernele lor pentru așa-zisele campanii de informare corectă despre pandemie. Toate organizațiile de presă care refuză să vă prezinte informațiile de mai jos și-au trădat definitiv misiunea jurnalistică.

În loc să fie în slujba cititorilor sau telespectatorilor lor, în loc să aducă la lumină informațiile pe care puterea politică încearcă, din motive evident culpabile, să le ascundă, toate aceste mari organe de presă au ales să se transforme în veritabile mașini de propagandă, într-o dezonorantă interfață prin care exponenții puterii își realizează obiectivele.

Citește mai mult pe site-ul Știri Alternative.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top