Întrebare-cheie: va ancheta Laura Kovesi dubioasa afacere a vaccinurilor Pfizer-Biontech?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


”Sa curgă banii. La 54,08 euro pe doză, vaccinul anti-COVID al Pfizer şi Biontech ar fi de 20 de ori mai scump decât serul dezvoltat de AstraZeneca împreună cu Universitatea Oxford” remarcă fostul președinte al CNAS, dr.Lucian Duță, într-o postare pe Facebook. Tot aici, el ridică o întrebare-cheie: va ancheta Procurorul European Laura Kovesi cea mai scumpă vaccinare din istoria omenirii, despre care Wolf Dieter Ludwig, preşedintele Comisiei pentru medicament din cadrul Colegiului medicilor din Germania, spune: „Cred că preţul este dubios. Consider că oferta lor este un mod de a face profit care nu se justifică în actualul context pandemic?”

”Având în vedere că este “imperios” necesară și a doua doză, rezultă că plătim 110 euro. Iar asta fără să luăm în considerare costurile secundare aferente procesului de vaccinare propriu-zis. Astfel, Pfizer şi Biontech ar fi încasat 27 de miliarde de euro pentru suficient de multe vaccinuri pentru a imuniza jumătate din populaţia Uniunii Europene. Mai mult, reprezentanţii celor două companii au dat asigurări că preţul includea „o reducere substanţială”. Cea mai scumpă “vaccinare” din istoria omenirii și cea mai mare mare operațiune de propagandă înregistrată vreodată. Te pomenești că Procurorul European începe vreo anchetă pentru a afla dacă cineva a comis infracțiunea de abuz în serviciu!? Nu de alta dar parcă e puțin ciudat să plătești pentru produse similare ca efect un preț de 20 de ori mai mare. Ah,dar stai că lucrurile astea le-au făcut oficialii de la Bruxelles iar Pfizer e o firmă americană din Big Pharma . Și sigur totul a fost făcut în interesul public și niciodată pentru profit”, scrie inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top