Investiţie uriaşă în apropierea autostrăzii A10. Centru intermodal de transport rutier şi feroviar lângă nodul rutier Decea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Deputatul de Alba, Florin Roman, anunţă că în zona de acces pe autostrada Sebeş-Turda de la Decea va fi construit un centru intermodal de transport rutier şi feroviar de dimensiuni mari.

Investiţia va duce la crearea a câteva sute de locuri de muncă. Parlamentarul afirmă că detaliile acestei investiţii vor fi făcute publice în curând.

”Poate puţini îşi mai amintesc lupta pe care am dus-o pe vremea în care făceam echipă cu Ion Dumitrel la Consiliul judetean, mai întâi pentru autostrada Sebeş-Turda şi mai apoi pentru urcarea/coborârea de la Decea, care nu era prevăzută în proiectul iniţial. Am pariat pe dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru ca ştiam ca va fi un magnet pentru mari investiţii! Şi atunci când crezi în ceva, visele pot deveni realitate!

Citește mai mult pe site-ul Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top