Ioana Constantin: Firmele „de casă” ale vechilor politicieni, înlocuite cu „ONG-urile de casă” de către „noii politicieni” USR PLUS (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ioana Constantin (PMP) a atras atenţia asupra faptului că, sub noua guvernare, firmele „de casă” abonate la banii publici par a fi înlocuite, de către USR PLUS, cu ONG-uri. 

„Observ că USR PLUS este pe această direcţie cu multe ONG-uri, şi la Ministerul Sănătăţii, nu doar la Capitală şi probabil că vom descoperi că şi în alte multe ministere pe care le gestionează, din păcate. Eu am un mare respect pentru ONG-uri, fundaţii care-şi fac treaba pe diverse domenii, social, cultural, dar sunt altele create special.

(…) Eu atrag atenţia asupra unui lucru: să nu înlocuim firmele acelea ‚de casă’, create în buza unor eveniment din astea financiare, cu ONG-urile. Ăsta e singurul lucru pe care-l spun, dar văd că asta se întâmplă şi la Ministerul Fondurilor Europene, şi la Primăria Capitalei şi pe unde s-o mai întâmpla. Adică există nişte ONG-uri de casă, oameni cuplaţi la un anumit anturaj politic, aşa cum înainte erau nişte companii care asta făceau, mai ales pe zona de construcţii, drumuri, autostrăzi”, a declarat, la DC News TV, Ioana Constantin.

VIDEO: 

Sursa: DC News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top