Ioana Ene Dogioiu vorbește de sondajele secrete: AUR și Șosoacă la egalitate cu USR-PLUS

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Văd pe Facebook, în bulele useriste și liberale, tot felul de ironii, mai fine sau mai grosiere la adresa Dianei Şoşoacă. Nu ajută deloc. Dimpotrivă. Faptul că se vorbește atât de mult despre ea îi folosește, rămâne în centrul atenției și polarizează, adică o cheie a succesului. Diana Şoşoacă va deveni cu atât mai puțin importantă cu cât îi vor fi lăsate mai puține bulevarde pe care să evolueze.Și este valabil pentru evoluția AUR-PNR în general. Ei vor avea mereu nișa lor. Dar faptul că în acest moment sondaje nedestinate publicității îi plasează la egalitate cu USR-PLUS, în jur de 16%, arată că au ieșit mult din acea nișă și numărul celor care se identifică cu discursul lor crește spectaculos, scrie pe Spot Media Ioana Ene Dogioiu.

Vorbesc despre cele două componente încă împreună pentru că deocamdată nu sunt convinsă că marele scandal intern, în a cărui anatomie refuz să intru, este unul real sau unul de fațadă, pentru a crea două tulpini. Una mai grosieră pentru publicul mai puțin educat, și una curățată de stridențe care să fie eventual preluată de un personaj cu aparentă frecventabilitate. Deci captarea dezamăgirii și frustarii pentru toate palierele.Și dacă mă uit la cât de elaborate sunt unele clipuri AUR, mult peste nivelul cultural pe care îl proiectează liderii formațiunii, sunt tentată să nu privesc deloc ca imposibilă a doua variantă, mai spune Dogioiu, conform Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top