Ion Cristoiu: Aproape un milion de cazuri de cancer nu au fost tratate la nivel european din cauza pandemiei COVID-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cancerul nu trebuie să devină „C” – ul uitat în lupta împotriva #COVID19.

European Cancer Organisation a lansat campania „Time To Act: Don’t let Covid-19 stop you from tackling Cancer”, un apel către autoritățile europene, către guvernele statelor membre, către personalul medical și către cetățeni pentru a se implica în combaterea acestei probleme majore de sănătate publică. Sunt necesare acțiuni pe mai multe planuri pentru a adresa întârzierile în materie de acces la servicii și tratamente, recâștigarea încrederii cetățenilor în sistemele de sănătate și asigurarea resurselor umane și materiale. #ECO #TimeToAct

„Cancerul ne ia timp din viață, atât nouă, cât și familiei și prietenilor. Cancerul nu va aștepta ca pandemia să se termine. Nu așteptați, timpul vă este prieten! Acționați timpuriu pentru a preveni. La nivel european, insistăm că este timpul să acționăm să inversăm trendurile în domeniul cancerului. E timpul să acționăm împreună.” – Stella Kyriakides, Comisarul European pentru Sănătate. (Marius Geantă-Centrul pentru Inovație în Medicină)

Sursa: Cristoiu Blog

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top