Cristoiu contra dictaturii: Pot să moară milioane de oameni după vaccin că de la Iohannis la Rujatu’ nimeni nu va zice nimic (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Jurnalistul și scriitorul Ion Cristoiu nu-și explică de ce România, în ciuda curentului european, continuă vaccinarea cu serul AstraZeneca decât prin aceea că noi facem precum „tălâmbul din fundul clasei”, care nu vrea să deranjeze pe nimeni și este dispus să accepte orice. Totodată, reputatul gazetar atrage atenția că pandemia și vaccinarea sunt două domenii de maxim interes pentru grupările mafiote din România, care au făcut, în numele luptei cu virusul, nenumărate achiziții îndoielnice, dar imposibil de pus la îndoială. Pentru că cei care îndrăznesc să mai pună întrebări legate de această dictatură sunt imediat calificați drept „teroriști” și se cere desființarea drepturilor omului în cazul lor, în special a libertății de exprimare, afirmă publicistul, care a fost deja cenzurat recent pe YouTube. Tot el se întreabă într-un clip sugestiv de azi: CUM AM AJUNS AICI?

În jurnalul său video de duminică, Ion Cristoiu își face timp să taxeze derapajul premierului Florin Cîțu, întrecut din urmă de fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, de a-i califica pe cei care refuză vaccinarea Covid – aproximativ jumătate din populația României – drept „teroriști” sau „naziști”. Gazetarul presimte în asemenea ieșiri autoritare semnele instaurării unei „dictaturi de dreapta”, însă avertizează că „pe întreaga planetă, împotriva interdicțiilor e o borboroseală care va da în clocot”. Cazul Germaniei, unde cetățeni din toate orașele mari ieșiseră să protesteze în ajun, nu poate decât să confirme această fierbere care ar putea să se generalizeze, informează ActiveNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top