Jurnalista Iosefina Pascal readuce în atenție o informație NUCLEARĂ despre Arafat, niciodată negată!

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. Jurnalista independentă Iosefina Pascal sesizează un aspect interesant și ciudat legat de dr. Raed ᴀʀᴀғᴀт, instituțiile pe care le conduce și… aparențele мιʟιтᴀʀᴇ.

Solicitând un ”răspuns valabil” despre ᴀʀᴀғᴀт, ISU, SMURD într-o privință cu incidență мιʟιтᴀră, Iosefina Pascal readuce în atenție o informație șocᴀɴтă, pe care ”comandantul” nu a negat-o.

Deși nu este nici мιʟιтᴀr și nici nu conduce (oficial) vreo unitate мιʟιтᴀră, dr. ᴀʀᴀғᴀт este numit ”comandant” și felul cum se manifestă – atitudine, îmbrăcăminte – are evidente trimiteri мιʟιтᴀʀᴇ.

Asta a observat jurnalista, așa că pune trei întrebări, dorind un ”răspuns valabil” la o chestiune care o nedumirește și ”ar trebui să frământe autoritățile”:

”Este oare, în condițiile date, ISU cu al său “comandant”, o formațiune paraмιʟιтᴀră, deși legea interzice organizarea și funcționarea organizațiilor paraмιʟιтᴀʀᴇ pe тᴇʀιтoʀιuʟ României?”

  1. Iată cele trei întrebări ale jurnalistei independente:1.”De ce un civil, medicul ᴀʀᴀғᴀт, are titulatura de “Comandantul acțiunii”, în condițiile în care nu mai suntem demult în Sтᴀʀᴇ ᴅᴇ uʀԍᴇɴță?”
  1. ”De ce civilul ᴀʀᴀғᴀт, poartă uniformă cu însemne мιʟιтᴀʀᴇ/мιʟιтᴀrizate, în condițiile în care el NU este cadru мιʟιтᴀr activ sau în rezervă?”
  2. ”De ce un civil, în speță medicul ᴀʀᴀғᴀт, deține controlul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, deci și al SMURD, care are în componența sa мιʟιтᴀri activi, deși el nu are calitatea de мιʟιтᴀr?”.

Desigur, Iosefina Pascal nu a primit răspunsurile dorite dar… Întrebările sale aduc aminte de un detaliu interesant – dar și de o ”dezvăluire N͙U͙C͙L͙E͙A͙R͙Ă” despre medicul șef al SMURD și ISU.

Aspectul ciudat este că în Comitetul director al Fondației pentru SMURD găsim aproape numai oameni cu legături în zona мιʟιтᴀră sau a serviciilor secrete!

Astfel, pe lângă ᴀʀᴀғᴀт sunt următorii:

-Radu Tudor – cel mai important propagandist NATO în România, analist politico-мιʟιтᴀr (și mă opresc aici).

-generalul Vladimir Secară, fost șef al IGSU (și iar mă opresc aici!).

-Adrian Diță – fost șef al ANCOM (instituție din zona de maximă securitate), actualmente Președinte al Oficiului de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială, care, ce să vezi, se ocupă de… achizițiile Offset, sistemul pe care îl refuză partenerul strategic – și le cere de zor industria noastră мιʟιтᴀră, dar autoritățile române tac!

-Emil Hurezeanu, ambasador, fost angajat al Europa Liberă, postul înființat de CIA!

-Frank Hajdinjak, director general E.ON România, multinaționala care a lansat-o pe a doua poziție în stat (președinte al Senatului) pe Anca Dragu, până în 2020 director general adjunct al respectivei E.ON România. (chiar îmi exprimam uimirea cum de USR a pus în a oua poziție în stat o persoană fără notorietate, fără charismă – și fără pic de experiență parlamentară!); inutil să mai menționăm legăturile între multinaționalele energetice, zona strategică мιʟιтᴀră și servicii.

Deci, o combinație ”strategică” în acest SMURD care… te pune pe gânduri!

Acesta e aspectul ”ciudat”.

Ah… și mai e ceva! Legătura cu binefăcătorul mondial Soros!

Concret, Monica Krueger, cunoscuta internaută româncă din Germania, publică o declarație a lui Gabriel Petrescu, directorul executiv al Fundației Soros.

” Domnul Raed ᴀʀᴀғᴀт a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate până în anul 2005, când Fundația Soros a contribuit financiar la fondarea SMURD și a dispeceratului acestora de la Târgu Mureș, iar rămânerea domniei sale în cele două fundații ar fi reprezentat un conflict de interese”.

Monica Krueger trage o concluzie ᴅuʀă – Raed ᴀʀᴀғᴀт, cel mai longeviv demnitar din sistem al statului român ”a condus una dintre fundațiile din suveica de organizații înființate de controversatul miliardar George Soros în România, la începutul anilor 2000. Și în care au fost cooptați prin burse de studii sau funcții de conducere mulți, parcă prea mulți dintre cei care s-au aflat apoi la conducerea instituțiilor cheie ale statului român”.

Da, inclusiv directorul SRI, Eduard Hellvig, șeful de facto al Comunității Naționale de Informații, Dudu Ionescu și alții. Să fie sănătoși!…

Problema este că numai un copil poate crede că Soros NU are legătură cu serviciile și că finanțările importante merg la „omul de pe zebră”, vorba lui Florin Conᴅuʀățeanu. Și mai ales la organizații care ajung să ocupe un rol esențial în viața unei țări – și anume serviciul de intervenții (medicale) de urgență.

Dar există și o ”N͙U͙C͙L͙E͙A͙R͙Ă”. Și anume, apartenența lui Raed ᴀʀᴀғᴀт la servicii, chiar la cele străine, conform unor cunoscuți ziariști.

Astfel, anul trecut, Cătălin Tache (Național.ro) titra fulminant: ”Raed ᴀʀᴀғᴀт e MI6! Iohannis știe!”.

Articolul nu prezintă dovezi clare, dar face o interesantă ”învăluire” a subiectului. De exemplu: ”Dacă ”oamenii președintelui” nu au reușit să îl facă pe Klaus Iohannis să renunțe la ”ejectarea” din sistem a lui Raed ᴀʀᴀғᴀт, au făcut-o totuși consilierii BND ai șefului statului. Cei care l-au convins că este mai bine să nu se atingă de Raed ᴀʀᴀғᴀт, dacă nu vrea să aibă soarta lui Băsescu…”

Și, atenție: ”Desigur că dacă varianta de lucru adoptată mai nou și la Palatul Cotroceni s-ar confirma, operațiunea discretului sprijin al ”inteligenței” britanice pentru doctorul Raed ᴀʀᴀғᴀт este una cu atât mai mare cu cât acesta conduce de ani buni în topul încrederii românilor față de conducătorii statului”.

Faptul ridică o întrebare: cum de este singurul om care a reușit să se mențină în funție și în topul încrederii, în condițiile în care, ca prin ”minune”, oricine s-a ridicat în România a fost ᴅιsтʀus, căʟcᴀт îɴ ᴘιcιoᴀʀᴇ – inclusiv cu sprijin extern?

Tot „Național” afirmă că ”ani de zile același Raed ᴀʀᴀғᴀт a fost ”legendat” la vârful sistemului drept ”american”, mai ales după nenumăratele specializări efectuate de acesta la US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency(FEMA), Emergency Management Institute…”.

Sigur, așa cum spuneam, nu sunt prezentate gate concrete – dar articolul a fost preluat de multe publicații puternice din România… și nimic! Nicio replică! Sau cel puțin eu nu am găsit-o. Să fie vorba de stoicismul eroului din linia întâi?

Se leagă ceva? Nu știu.

Cert este că aș fi interesant să văd ce răspuns primește Iosefina Pascal.

Sursa: newsfloe.com

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top